ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΚΡΕΑΤΟΣ"

Against Meat Days Expo - 01/11/14

Διαμαρτυρία για την έκθεση κρέατος
Από την 1η Νοέμβρη του 2014 και μέχρι και την 3η, μια σαδιστική έκθεση που ονομάζεται Ημέρες Κρέατος, πραγματοποιήθηκε κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Αυτή η έκθεση παρουσιάζε τους πιο επαγγελματικούς και αδυσώπητους τρόπους, στο πως μπορεί μια αθώα ύπαρξη να μετατραπεί σε προϊόν, το οποίο κατηγοριοποιείται, πακετάρεται και σερβίρεται στις λαίμαργες και αχόρταγες μάζες.

Δύο μέλη του 269life Greece, τόλμησαν να μπουν σε αυτή τη μακάβρια και αποτρόπαια έκθεση, υποδυόμενοι τους επαγγελματίες και έγιναν μάρτυρες για ακόμα μια φορά, με μαρτυρίες και γεγονότα, του ειδεχθούς και αληθινού προσώπου, της βιομηχανίας και του εμπορίου κρέατος.

Μπαίνοντας στο χώρο, αφού πρώτα τους δόθηκε το πάσο εισόδου, υπήρχε στον αέρα μια έντονη και άκρως ενοχλητική δυσωδία, από τα καμένα πτώματα, των νεκρών αδερφών μας. Κατάφεραν να αποσπάσουν πληροφορίες και γεγονότα, από μεγάλες εταιρίες σφαγής, όπως από το Γαλλικό κολοσσό σφαγών Bovillage, όπου ο αντιπρόσωπός του στην Ελλάδα είπε ότι εισάγονται ζωντανά μοσχαράκια από τη Γαλλία, μόλις 6 μηνών, τα οποία δολοφονούνται μετά από 3 μήνες. Ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος όμως όταν κατάλαβε ότι δεν είμαστε αυτοί που αρχικά νόμιζε, μας ευχαρίστησε ευγενικά και απλά εξαφανίστηκε. Η συγκεκριμένη εταιρία, είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία 14.000 νεαρών αγελάδων κάθε εβδομάδα, σε διάφορα κολαστήριά της σε όλη τη Γαλλία.

Πολλές δουλεμπορικές εταιρίες είναι εκεί, από σχεδόν κάθε χώρα της Ευρώπης. Όπως η Oece και η Faccsa, από την Ισπανία δολοφόνοι εκατομμυρίων, γουρουνιών, αγελάδων και προβάτων και φυσικά υπήρχαν και άλλες παρόμοιες εταιρίες, από την Ιταλία, την Πολωνία και άλλες χώρες. Εννοείται ότι υπάρχουν και πάμπολλες Ελληνικές εταιρίες, όπως η φάρμα Κερκίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία εκατοντάδων βουβαλιών, η φάρμα Άρωμα, μία από τις πιο ‘’ευγενικές’’ εταιρίες που δολοφονεί αγελάδες, στην Ελλάδα, τις οποίας οι υπεύθυνοι διαλαλούν, ότι βάζουν κλασσική μουσική, στις νεαρές αγελάδες, για να τους δώσουν μετά τη δολοφονία τους, υψηλής ποιότητας κρέας.

Τελευταία εταιρία, η Ολλανδική Topigs Norsvin, η οποία παράγει αρσενικά γουρούνια και χοίρο-μητέρες, τα οποία τα κατηγοριοποιεί και τα παρουσιάζει σαν άψυχες αναπαραγωγικές μηχανές, αναλύοντας και χαρακτηριστικά τους και τις αναπαραγωγικές τους ικανότητες. Μια εταιρίες που εκτρέφει και αναπαράγει σκλάβους και μελλοντικά θύματα, για τις πιο άρρωστες ορέξεις.

Βγαίνοντας από το χώρο της έκθεσης, τα δύο μέλη του κινήματος, μαζί τα υπόλοιπα μέλη του 269life Greece, διαμαρτυρήθηκαν έξω από τον εκθεσιακό χώρο, παρόλο το βαρύ κρύο και τους δυνατούς ανέμους. Πολλούς από τους περαστικούς, κοιτούσαν τις εικόνες των αθώων θυμάτων, που βρίσκονταν στα πλακάτ, άλλοι γυρνούσαν το κεφάλι τους και άλλοι απλά συνέχιζαν να περπατούν προς την έκθεση.

Όσο οι βαρβαρότητες θα πλήττουν τα αδέρφια μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό τους-Μέχρι όλα να ελευθερωθούν και όλα τα κλουβιά να αδειάσουν - Όλα είναι 269!

Διαμαρτυρία για την έκθεση κρέατος
Δες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα μας στο facebook.