ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΩΩΝ II

Face your food II - 18/10/14

Διαμαρτυρία για τα ζώα
Το Σάββατο 18/10 μέλη του κινήματος 269life Greece πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από χασάπικο προαστίου των Αθηνών.

Ο λόγος που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο χασάπικο, ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα, ήταν η αισχρή και απροκάλυπτη προσπάθεια να παρουσιάσουν τη δολοφονία αθώων πλασμάτων ως τέχνη και χλιδή, ωραιοποιώντας τη σφαγή και την έκθεση των πτωμάτων προς τέρψιν και απόλαυση των πτωματοφάγων πελατών του.

Μαύρες μοδάτες ποδιές, μαύρα γάντια βινυλίου, κάθετα ψυγεία-βιτρίνες, σποτάκια, ντισκόμπαλες, χορευτική μουσική… όλα αυτά ανάμεσα στα απομεινάρια ζώων που έζησαν μια μίζερη ζωή προκειμένου να σφαχθούν, προκειμένου κάποιοι να γεμίζουν τις αχόρταγες κοιλίες τους.

Η παρουσία της αστυνομίας αν και στην αρχή ήταν διακριτική στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα περίεργη, από την ομάδα ΔΙΑΣ που εμφανίσθηκε με σκοπό να μας τρομοκρατήσει απειλώντας μας με προσαγωγές. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλη δικαιολογία, πέραν του ότι ήταν κολλητοί του ιδιοκτήτη.

Η επιχείρηση σε μια από τις απόπειρες προβολής της δηλώνει “H έκπληξη έχει μέσα της την ανακάλυψη, τη γνωριμία, την εξοικείωση, τον έρωτα, REτην ηδονή, την απόλαυση. Κάτι έρχεται, κάτι πλησιάζει.....”΄

Όσο και να προσπαθούν να καλύψουν τους βιασμούς, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αθώων ζώων, θα φροντίζουμε οι κραυγές τους να ακούγονται.

Διαμαρτυρία για
Δες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα μας στο facebook.