ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΩΩΝ ΙΙΙ

Ημέρες Αγάπης - Ημέρες Σφαγής - 21/12/14 & 21/12/14

Διαμαρτυρία συμπαράστασης
Το 269life Greece έδωσε την παρουσία του την Κυριακή 21 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2014, στην Ερμού. Επιλέξαμε τις 2 αυτές Κυριακές που τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά, προκειμένου οι άνθρωποι να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, προκειμένου να τους δείξουμε τι περιλαμβάνει το γιορτινό τους τραπέζι: τη βία, τα βασανιστήρια, το αίμα, τη δυστυχία και το θάνατο.

Τα φυλλάδια, τα βίντεο και τα πλακάτ διέκοπταν το χριστουγεννιάτικο κλίμα ευφορίας των καταναλωτών, δείχνοντάς τους την ωμή βία. Κάποιοι περαστικοί σταματούσαν εμφανώς προβληματισμένοι για τις συνέπιες που έχουν οι επιλογές τους πάνω στα ζώα, κάποιοι άλλοι εξοργίζονταν που τους θυμίζαμε την πραγματικότητα και τέλος κάποιοι άλλοι συνέχιζαν το καταναλωτικό τους όργιο ανενόχλητοι από την παρουσία μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυστυχώς θεωρούν δεδομένο πως τα ζώα τους ανήκουν για να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν. Τους συμπεριφέρονται σαν άψυχες μηχανές παρά το γεγονός πως γνωρίζουν πολύ καλά πως τα ζώα είναι συναισθανόμενα όντα. Καταδικάζουν με μεγάλη ευκολία δισεκατομμύρια ζωντανά πλάσματα σε μια κόλαση ανείπωτου τρόμου και πόνου!

Για όλα τα ζώα που δολοφονούνται για τα γιορτινά τραπέζια και για όλα τα ζώα που δολοφονούνται καθημερινά! Μέχρι όλα να είναι ελεύθερα!

Διαμαρτυρία συμπαράστασης
Δες φωτογραφίες από τη δράση της 21ης Δεκεμβρίου και από τη δράση της 27ης Δεκεμβρίου στη σελίδα μας στο facebook.