ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΩΩΝ II

Το Τελευταίο Γεύμα - 29/08/15

τα ζώα δεν είναι φαγητό
Το Σάββατο 29/08 το 269life Greece "αιματοκύλησε" την πλατεία Συντάγματος!

Στο κέντρο της πλατείας στήθηκε τραπέζι στο οποίο γευμάτισαν μέλη του 269life υπό τις κραυγές γουρουνιών που σφάζονταν.


"Το Τελευταίο Γεύμα", όπως λεγόταν αυτή η δράση, αποτελούταν από ομοιώματα αιματοβαμμένης σάρκας - ίδια και απαράλλαχτα με αυτά που τρώνε οι ανυποψίαστοι καταναλωτές.

Σκοπός μας ήταν να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις των διερχομένων πολιτών και να τους δώσουμε να καταλάβουν πως τα ζώα που τρώνε δεν είναι προϊόντα, αλλά συναισθανόμενα ζώα με προσωπικότητα που επιθυμούν να ζήσουν και που φοβούνται τον πόνο και τον θάνατο.

Το βασικό ερώτημα που θέτουμε στους καταναλωτές είναι:

"Νομίζετε πως οι διατροφικές σας συνήθειες είναι επιλογή σας; "

Η απάντηση φυσικά είναι προφανής!

Φαίνεται πως ξεχνάτε τη μεγαλύτερη και πιο επικερδή βιομηχανία που σας βομβαρδίζει συνεχώς με διαφημίσεις και σας παρουσιάζει τις “λαχταριστές” της “λιχουδιές”.

Φαίνεται πως σας διαφεύγει ότι σας παρουσιάζει μόνο το τελικό "προϊόν" και όχι από πού αυτό προήλθε, με τι τρόπο και πόσο βασανισμό και αίμα περιέχει.

Ένα πράγμα που δεν θα δείτε ποτέ στις διαφημίσεις είναι η αλήθεια!

Το να τρώτε κρέας, αυγά, γάλα και ψάρι σημαίνει ότι τρώτε τα κομματιασμένα σώματα, το αίμα, τον πόνο και τον φόβο ζώων. Το κόστος που έχει πραγματικά το καθημερινό σας γεύμα είναι η ζωή!

Το μάρκετινγκ της βιομηχανίας εκτροφής ζώων παίζει ένα τραγικά σαδιστικό και θανατηφόρο παιχνίδι στις πλάτες των ζώων! Προσπαθούν να σας πείσουν πώς να τρώτε τα ζώα είναι φυσιολογικό και ακόμα χειρότερα πως τα ζώα είναι χαρούμενα με αυτό.

Όμως μέσα στις φάρμες τα ζώα δεν έχουν όνομα, έχουν αριθμό – είναι αριθμός! Δεν είναι ζώα, είναι αντικείμενα! Δεν είναι γουρούνια, αγελάδες ή κότες, είναι κρέας: χοιρινό, βοδινό, κοτόπουλα. Η βιομηχανία μετατρέπει τα ζώα σε λουκάνικα, μπριζόλα, μπέικον, κιμά, γάλα και αυγά.

Στη νεκρή σαπισμένη σάρκα που θα βρεθεί στο σπίτι σας, στην ταβέρνα, στο σουβλατζίδικο, στο στόμα σας, που η άγνοια και η αδιαφορία σας, δεν λογαριάζει ζωές, οικογένειες και στυγερές δολοφονίες. Να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που βυθίζετε τα δόντια σας σε ένα σουβλάκι, σε μια μπριζόλα!

Μη στηρίζετε τον κύκλο βίας! - Η λύση είναι απλή!

Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες!

Αυτό που είναι δύσκολο στο να γίνετε Vegan δεν είναι το τι θα τρώτε!
Το δυσκολότερο κομμάτι είναι να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας και να παραδεχτείτε πως συμμετέχετε στον κύκλο βίας ενάντια στα ζώα, χάριν της απόλαυσής σας!
Το δυσκολότερο κομμάτι είναι να ανοίξετε τα μάτια σας στην αδικία.

Μπορείτε;

αιματοκύλησαν το σύνταγμα 269life greece
Δες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα μας στο facebook.