ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

16 - 18/10/15

4ο Ανεξάρτητο Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας


Το 269Life Greece συμμετείχε στο 4ο Ανεξάρτητο Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας, με σκοπό την ενημέρωση των παρευρισκομένων, για την εκμετάλλευση των ζώων από τον άνθρωπό και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να βγάλουν το αίμα, τη βία και το θάνατο, από το καθημερινό τους πιάτο.

Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν ικανοποιητικό, τόσο στο να μάθουν τι ακριβώς είναι το 269Life,αλλά και να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους τα ζώα εκμεταλλεύονται από τους ανθρώπους. Κάποιοι στέκονταν απλά να πάρουν το ενημερωτικό μας φυλλάδιο, άλλοι γελούσαν και κάποιοι άλλοι έψαχναν απαντήσεις.

Την Κυριακή υπήρχε προγραμματισμένη ομιλία-συζήτηση του 269Life Greece, με θέμα Η Ανθρώπινη Κυριαρχία, Το Ολοκαύτωμα Των Ζώων και Ο Vegan Τρόπος Ζωής, όπου η προσέλευση ακροατών ήταν ικανοποιητική.

Κατά την ομιλία αυτή, αναπτύχθηκε, η καταστροφική πορεία του ανθρώπου πάνω στη Γη από το Homo Sapiens μέχρι και το σύγχρονο άνθρωπο, τι επιπτώσεις είχε αυτή η εξελικτική πορεία στα ζώα, πώς κατάφερε ο άνθρωπος να τα υποδουλώσει και ποιες είναι οι λύσεις οι οποίες μπορούν να βγάλουν το σύγχρονο άνθρωπο, από τον κύκλο του θανάτου και της εκμετάλλευσης των ζώων.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και ελπίζουμε και το επόμενο φεστιβάλ να είναι το ίδιο και ακόμα περισσότερο επιτυχημένο, όπως και το φετινό.

συμμετοχή στο 4ο Ανεξάρτητο Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας
Δες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα μας στο facebook.